Team

 
 
IMG_20180528_151740_01.jpg
 
 
 

Op zoek naar meer?

Ik ook, meer mensen, meer ideeën, meer kwaliteit! Ik geloof in een co-creatieve aanpak! Niet alleen met mijn opdrachtgevers, maar ook met mijn omgeving. Een volledige identiteit vormgeven kan je niet alleen. Daarom schakel ik mijn netwerk in, om samen een futureproof merk neer te zetten. Eén ding verbindt ons allemaal: de liefde voor ons vak en hoe we dat duurzaam kunnen beoefenen. 

 
 
 
 

Idee

Een goed ontwerp start met een ijzersterk idee. Een brainstorm legt alle mogelijkheden op tafel, en vormt zo de basis van een succesvol branding traject. Hiervoor laat ik mij bijstaan door creatieve masterminds die de ziel van een organisatie weten bloot te leggen en creatieve vertaalslagen maken als geen ander.

Yannick De Strycker & Cato Joos
Matthijs de Block

 

Web

Een digitaal visitekaartje is vandaag de dag niet weg te denken. Om je website in lijn te krijgen met je nieuwe branding werk ik samen met twee webdevelopers. 

Laurenz Metz
Matthijs De Block

 

Beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een gezegde dat zeker in dit visuele tijdperk stand houdt. Consistent beeldgebruik zorgt voor herkenbaarheid. Voor foto’s werk ik samen met twee fotografen, elk met een eigen, typerende en sfeervolle stijl.

Karlijne Geudens
Ellen Claes

 

Inhoud

Ook het best gebrande merk is niets zonder zijn content. In een wereld waar oppervlakkigheid vrij te rapen valt, geloof ik in diepgang. Daarom werk ik samen met journaliste Isabelle Vanhoutte. Zij weet de kern van een gesprek te vatten in een gelaagd interview of artikel.

Isabelle Vanhoutte

 

Druk

Een drukkerij die groen was lang voor het de norm werd. Met een dak bezaaid met zonnepanelen en niet-toxische inkten in de persen zijn zij met veruit de meest duurzame drukkerij van dit land. 

De Wrikker


 

Eens samenzitten om te kijken of we elkaar kunnen helpen? Contacteer me.